Translate

BONES NOTÍCIES DE CANTEM EN FAMÍLIA

ARRIBA el DISC 
de CANTEM EN FAMÍLIA!
Música pensada per a persones de totes mides

EL 15 de JUNY
 comença la campanya VERKAMI !
Tenim fins el 24 de juliol per aconseguir els 2.000€ 
que necessitem per pagar part de les despeses del disc.

SUMA’T-HI i no et quedis sense el teu CD!


QUÈ ÉS VERKAMI:
Verkami és alternativa als models tradicionals de finançament per a artistes, creadors, dissenyadors, col·lectius... Un model basat en la complicitat amb el públic, una nova experiència de consum cultural i mecenatge.

COM FUNCIONA LA CAMPANYA VERKAMI:
A partir del dia 15 de juny Cantem en Família tindrà la seva pàgina dins del web verkami.com.
En ella explicarem tot el projecte, què necessitem i quines RECOMPENSES oferim.
Si t'agrada el projecte i estas interessat en col·laborar podràs triar una de les recompenses que t'oferim: el disc, tallers, concerts,...

Tu fas la teva aportació anticipada, com si compressis per anticipat.
Un cop finalitzada la campanya (24 de juliol) si hem aconseguit els 2.000€, Verkami et cobra la teva recompensa i nosaltres t'enviarem la recompensa que has triat.

Si no ho aconseguim les quantitats que els mecenes s'han compromès a aportar no es faran efectives i el nostre projecte no rebrà el finançament.

Tenim fins el 24 de juliol per aconseguir el nostre primer objectiu de 2.000€!

Esperem que us agradi molt el projecte
i us agraïm que sigueu mecenes
 i el feu conèixer en el vostre entorn.


helcabila@yahoo.es T. 34 639 292 848

helcabila@yahoo.es  T. 34 639 292 848
Llicenciada en Ciències de l’Educació (Pedagogia) per la UAB 1999, Titulada en l’EVTSI Certificate Master Teacher of the Estill Voice Model 2007, Estudis de cant i veu a Barcelona amb Viv Manning, Maureen Scoot, Daniel Zangger Borch, Paul Farrignton i Mayte Martín i a l’Habana (Cuba) amb Yanexis Beltran. Estudis Nivell I del Mètode Grinberg. Ha cursat la formació "Cos, emoció i aprenentatge" amb l'entitat Senda (2017-18). Fundadora del projecte CANTEM EN FAMÍLIA (2012) i forma part del Col.lectiu CREAMOVIMENT des del 2014..

M'agrada pensar que la veu és la banda sonora de la nostra vida

Amb ella podem sentir com sona la nostra alegria, la tristesa i les esperances; les ganes de viure, de fugir i de mentir. Escoltem el que ens creiem, el que ens emociona o molesta; el nostre créixer i com madura el què anem aprenent i desaprenent.

Membre de CreaMoviment: Espai on es troben inquietuds artístiques i pedagògiques. Plataforma on engeguem projectes, creem xarxa i compartim experiències des del vincle i la mirada respectuosa amb els procesos de petits i grans.

UN MÓN DE CARTRÓ

UN MÓN DE CARTRÓ
Primer espectacle del col.lectiu CreaMoviment. Un espai ple de caixes de cartró i un conte obriran les portes a un nou món per a menuts i grans.

CANTEM EN FAMÍLIA

CANTEM EN FAMÍLIA
Presenta l'ESPECTACLE AXUXÉ AXUXÀ amb les cançons del seu disc i els TALLERS familiars i escolars per cantar amb els menuts de la casa